GDPR

cadier.dk

BUREAU CADIER

FRANSKE OVERSÆTTELSER

Har du brug for et tilbud så ring straks 30 49 09 09 / Besoin d'un devis ? Contactez le 0045 30 49 09 09

Persondatabehandling

 

I henhold til EU-Databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 af 17. april 2016 og Databeskyttelsesloven

forpligter Bureau Cadier sig til at værne om kundernes persondata.

 

 

 

Bureau Cadier anvender 2 typer af persondata:

 

1. Almindelige kundekontaktdata og faktureringsdata. Disse data slettes efter 5 år i overensstemmelse med revisionsloven.

 

2. De persondata, der måtte fremgå af det originaldokument, der skal oversættes (fx ved oversættelse af CV, dåbsattest, vielsesattest, ejendomsdokumenter, dødsattest, skilsmisseerklæring og lignende). Disse persondata kommer til at indgå i den oversatte tekst på samme måde, som de indgår i originalteksten.

Disse persondata anvendes ikke til andre formål og de lagres ikke i Bureau Cadiers database.

Så snart en ordre færdigbehandlet og kunden har betalt fakturaen, slettes alle persondata bortset fra de almindelige kontaktdata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ABOUT ME

 

Fermentum suspendisse condimentum pellentesque proin dui aliquam elementum nonummy phasellus

vehicula vestibulum ullamcorper dui condimentum aliqua veniam nostrud exercitation ullamco laboris aliquip

exercitation metus laboris condimentum quis magna vestibulum nostrud aliquip ullamcorper veniam.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

WORK

 

Fermentum suspendisse condimentum pellentesque proin dui aliquam elementum nonummy phasellus

vehicula vestibulum ullamcorper dui condimentum aliqua veniam nostrud exercitation ullamco laboris aliquip

exercitation metus laboris condimentum quis magna vestibulum nostrud aliquip ullamcorper veniam.

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING

 

Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING

 

Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.

 

Bureau Cadier - Brostykkevej 96 - DK-2650 Hvidovre - CVR/VAT DK 25 96 17 30 - info@cadier.dk - (+45) 30 49 09 09

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING

 

Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.